CENA IZRADE WEB SAJTOVA

WORDPRESS

Izrada web sajtova je naša uža specijalnost, pored održavanja istih.

Dobar web sajt je deo prepoznatljivosti vašeg brenda, proizvoda ili usluga.

18 + GODINA PRAVIMO WEB SAJTOVE!

Danas kada je internet postao sastavni deo života i poslovanja, sam WEB SAJT je postao neophodan kao nekada vizit karta, uz proširene mogućnosti prezentovanja Vas ili Vašeg posla u obimu koji prevazilazi granice na koje ste navikli. Ne postoji ograničenje (osim zakonskih i finansijskih) onoga šta možete predstaviti i načina na koji ćete do pokazati na Vašem web sajtu.

WordPress websajt je daleko najmodernija i najnaprednija platforma za olakšano upravljanje kao i održavnje web sajtova.

Ono na šta čete naići danas jesu šarenolike cene izrade websajtova, ali nikada ne zaboravite da jeftino ne znači nužno i uštedu. Ono što mi nudimo jeste iskustvo od 18 godina u izradi i održavanju samih WordPress web sajtova ali i prednost našeg iskustva u pratećim a veoma bitnim karikama poput Web Hostinga, SEO optimizacije, Marketinga… što je naša prednost, jer ćete na malo mesta naići na zaokruženu ponudu usluga, mogućnost da dobijete pravi savet, pomoć u vidu brzih i adekvatnih rešenja problema, koji su sastavni deo poslovanja na internetu.

Websajt nije trošak. Websajt je investicija!

CENOVNIK 

WORDPRESS SAJT PO VAŠOJ IDEJI

WordPress Instalacija

Izrada teme po nacrtu.

Unikatan dizajn

 Konačna cena izrade sajta formira se u zavisnosti od vaših želja, prirode vašeg biznisa, imate li tekstove za sajt ili ih morate dodatno platiti, dodatne opcije, pluginovi… 

GOTOVE WORDPRESS TEME

WordPress Instalacija

Izbor iz gotovih tema/rešenja

 Konačna cena izrade sajta formira se u zavisnosti od vaših želja, prirode vašeg biznisa, imate li tekstove za sajt ili ih morate dodatno platiti, dodatne opcije, pluginovi… 

NEKI OD NAŠIH ZAVRŠENIH WEB SAJTOVA

POTREBNO VAM JE ODRŽAVANJE ILI AŽURIRANJE WORDPRESS SAJTA?

BILO DA VAM JE POTREBNO ODRŽAVANJE WORDPRESS SAJTA KOJI SMO MI RADILI ILI WEB SAJTA KOJI JE RADIO NEKO DRUGI MOŽETE NAM SE OBRATITI ZA PROCENU ILI PONUDU.

POCETAK.NET je sada WEB Solutions

ZA POČETAK

Da li ste spremni za stvarnu online promenu?